Oud-raadslid John Kasander overleden

2

Den Helder – Oud-raadslid John Kasander is op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn partij, de Partij van de Arbeid bekendgemaakt. Kasander was in het verleden raads- en commissielid en was tevens enkele jaren voorzitter van de lokale omroep.

“Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het nieuws dat ons oud raadslid en lid van de steunfractie John Kasander is overleden”, zo meldt de PvdA Den Helder op haar website.

“De politieke carrière van John , die van origine werkzaam was bij de Koninklijke Marine, begon toen hij op 24 april 2006 gemeenteraadslid werd in Den Helder. In 2004 werd hij lid van de PvdA waarna hij in 2005 toetrad tot het afdelingsbestuur in de functie van secretaris. Na zijn periode in de gemeenteraad is John altijd actief geweest in de steunfractie tot aan de afgelopen verkiezingen aan toe. In al die jaren is John ook fractiepenningmeester geweest.”

“Binnen de fractie hield John zich altijd bezig met bestuur en middelen en financiën. Door zijn inzicht en bevlogenheid was John van grote waarde voor onze fractie en onze partij en wij zullen hem daar ook zeker gaan missen. Wij wensen zijn gezin, familie en vrienden veel sterkte toe.”

2 REACTIES

  1. Mijn medeleven met zijn nabestaanden. John was een respectabel lid van onze politieke gemeenschap.

  2. John Kasander, een man die met hart en ziel zijn rode politieke denkwijze in Den Helder onder de aandacht bracht. Een zeer goed mens. Ik wens de nabestaande en de mensen van de PvdA dan ook veel kracht toe.

Comments are closed.