DHA-A leader
DHA-A leader

Plezier belangrijk tijdens judokampioenschap

Den Helder – Afgelopen zondag deden 50 judoka’s mee aan het Helders jaarlijks kampioenschap bij de Zeemacht Judoschool, met als doel plezier verbreden en resultaat daaraan toe te voegen. De jongste judoka van 4 jaar ontving daarbij een aanmoedigingsprijs, evenals een beginner die dapper vocht tegen gevorderden judoka’s.

“Een genot om te zien hoe judo bij ons leeft onder de ouders, maar vooral wij als vrijwilligers die zien hoe kinderen hun kunsten en discipline tonen. Hier doen wij het voor”, aldus hoofdtrainer Margés, die wordt bijgestaan door trainers met een dangraad en erkend judoleraren Judo Bond Nederland.

Op de foto de kampioenen bij de jeugd tot 11 jaar: Brady Huyts, Jalissa Sewalt, Dani Wieske, Danny Korver, Giano Hekking, Leyla Bolkenstein, Thijs Oud, Ryan Bokkers, Jamel Windster.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: