Popkoor Amuzement zingt 4 Elements

0

Den Helder – Popkoor Amuzement treedt zondag 22 april op in de Airportzaal van De Kampanje. De uitvoering wordt begeleid door een live band. Popkoor Amuzement, onder leiding van Bas IJff, repeteert iedere 6 à 8 maanden met een ander thema. Deze keer is dit het thema 4 Elements.

Bij dit thema staat het repertoire van Amuzement geheel in het teken van de elementen vuur, water, lucht en aarde. Met nummers als Fire (Pointer Sisters), Relight My Fire (Dan Hartman), Earth Song (Michael Jackson), Dust In The Wind (Kansas), A Sky Full Of Stars (Coldplay), Bridge
Over Troubled Water (Simon & Garfunkel) en Set Fire To The Rain (Adele).

De toegangsprijs bedraagt € 7,- (inclusief garderobe). Het optreden begint om 20.30 uur en kaartjes voor het optreden zijn te reserveren via de website. Zie voor verdere informatie over het koor: www.zangstudioamuzement.nl, tel: 0622670925.

Time
Dinsdag 1 mei begint er weer een nieuw popkoorproject: ‘Time After Time’. Of het nu gaat over jaren, weken, dagen, nachten, ochtend of middag: alle muziek in dit thema heeft met ‘tijd’ te maken. Er worden nog nieuwe koorleden gezocht. Repetities zijn iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 in Galerie Windkracht 13. In februari wordt er een uitvoering gegeven, begeleid door een live band.