Springfestival in de Draaikolk

0

Den Helder – Na het succes van de Sportieve Carnaval organiseert Gymnastiekvereniging Turnlust op zaterdag 26 mei een Springfestival in de Draaikolk aan de Dollardlaan voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Zin in springen op een airtumbling baan of mini trampoline? Wil je springen over een rhönrad eens proberen? Heb je nog nooit gevlogen over een pegasus? Dat komt dan goed uit, het kan allemaal op 26 mei en er is nog veel meer te doen. Je bent van harte welkom!

Natuurlijk wordt voor een versnapering en aandenken voor alle kinderen gezorgd. Deelname is gratis en kan via: springfestival.turnlust@gmail.com. Aanmelden op de dag zelf bij de Draaikolk kan, mits er nog plek is. De zaal is open vanaf 13.30 uur, om 14.00 uur begint het feest en het duurt tot 16.00 uur.