Straatrommelmarkt in de Boatex

0

Den Helder – Zondag 22 april is er een buurtrommelmarkt in de Boatex/Marinapark. Van 11.00 tot 15.00 uur kan een ieder hier terecht voor de leukste koopjes. De Wijkverenging heeft Bom Dia ingehuurd die heerlijke koffie en thee schenkt voor slecht € 1, -. En deze opbrengsten komen ten goede aan het project Beleeftuin Pluto.

In de hele wijk zitten buurtbewoners met hun spullen. Op de parkeerplaatsen van de torens, het sportveld en de grasveldjes, Mercurius, Andromeda, Orion, Saturnus en Pluto, inclusief de speeltuin en parkeerterrein Jachthaven.

Beleeftuin Pluto is een burgerinitiatief die acht ouders in de Boatex zijn gestart. Zij gaan de komende maanden aan de gang om de speeltuin Pluto aan te pakken, hier gaan ze een Beleeftuin van maken. Tijdens de straatrommelmarkt zijn er verschillende acties om donaties binnen te halen. Zo is er een grabbeljurk voor kinderen en verkopen de kinderen drinken en lekkers.

Facebook eventpagina: https://www.facebook.com/events/142065536474552/