Van wie zijn deze E-bikes?

2

Den Helder – Er wordt wel eens gezegd dat je van je gestolen fiets geen aangifte hoeft te doen, omdat die toch nooit wordt teruggevonden, maar dat is lang niet altijd waar. Hadden de eigenaren van onderstaande fietsen aangifte gedaan, dan waren ze nu al weer blij gemaakt door de politie!

Via Facebook laat de politie van Den Helder weten redenen te hebben om aan te nemen dat deze elektrische fietsen van diefstal afkomstig zijn. “Ze staan echter nog niet als gestolen geregistreerd.” Bent u eigenaar van een van deze fietsen, of kent u deze? Neem dan contact op met de politie via 09008844, onder vermelding van referentienummer 2018057919.

2 REACTIES

  1. Ik had aangifte gedaan en na controle, was het wel degelijk mijn fiets. Niet te snel conclusies trekken als bepaalde details niet kloppen/ontbreken.

    • Van harte met het terugvinden van de fiets, heel mooi. En gelijk heeft u, zo’n persbericht van de politie mag best wat nauwkeurig worden opgesteld 🙂

Comments are closed.