Voorjaarsconcert Harmonie in de Vredeskerk

0

Den Heldder – Het koor Harmonie geeft zondagmiddag 22 april 2018 een voorjaarsconcert in de grote zaal van de Vredeskerk. De zangers en zangeressen willen het publiek die middag meenemen met een keur van prachtige melodieën, met voor elk wat wils uit verschillende beroemde operettes.

Op het programma staan bijvoorbeeld Im Weissen Rössl, Die Fledermaus, melodieën uit Wenen en nog veel meer. Ook het Ave Verum zal het koor met veel gevoel ten gehore brengen. En niet te vergeten diverse evergreens, die ook de revue zullen passeren, kortom een heerlijke middag waar een mens blij van wordt. Koor en sollisten zijn er klaar voor en niet te vergeten gastsoliste Gerda Govers. Deze sopraan verovert vele harten met haar stem. Het geheel zal onder leiding staan van vaste dirigent Wil Luiken. Hij zal tevens het koor begeleiden op piano en orgel en hij heeft deze muzikale middag met zorg samengesteld.

De aanvang van deze middag is 14:30 uur. De toegangskaarten kosten € 5,00 per persoon. Deze zijn verkrijgbaar aan de zaal of op een van de repetitiemiddagen, die elke dinsdagmiddag zijn in de Vredeskerk. Kaarten zijn dan af te halen vanaf 16:00 uur. Ook is het mogelijk om telefonisch te reserveren, op de nummers 0223-634116 of 0223-616096.