Voorzitter Stadspartij opgestapt

4

Den Helder – Het heeft niets te maken met de laatste ontwikkelingen in de formatie, maar de voorzitter van de Stadspartij, Robert Klein, blijkt vorige week te zijn opgestapt. “Laten we het houden op een verschil van inzicht”, laat hij weten.

“Ik heb er verder geen ruchtbaarheid aan gegeven, omdat er al genoeg ‘gedoe’ is in politiek Den Helder. Deze beoogde coalitie is overigens niet de reden. Maar na berichtgeving van vanavond wilde ik even gebruik maken van mijn vrijheid om mijn mening te uiten”, aldus Klein nadat hij via Twitter liet doorschemeren niet meer ‘van de Stadspartij’ te zijn.

Nico van Delft is voorlopig waarnemend voorzitter.

4 REACTIES

  1. Heeft een baan bij de Loesje, geluk ermee ! Inzicht,…………..ja, dhu ! ( na een vermoedelijk vrijwilligers traject, uitzendburo, & nu moet ze eigenlijk wel, wilde niet & daarom moet tie stoppen ? ) P.S.: volgende keer is de koffie klaar, gave ” hund ” heb moi toch ?

Comments are closed.