DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Wie herkent deze mishandelaar?

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling, 3 maart in de Breewaterstraat. Een 21-jarige man raakte toen behoorlijk gewond. Het slachtoffer was met een vriend uit geweest toen hij rond 04.00 uur op straat mishandeld werd door tenminste twee mannen.

De 21-jarige man werd de volgende avond in het ziekenhuis wakker en bleek een gebroken jukbeen, kaak en een deuk in zijn schedel te hebben opgelopen. Vlak voor de mishandeling van het 21-jarige slachtoffer vond er in de Koningstraat ook een mishandeling plaats. Onderzocht wordt of deze mishandelingen met elkaar te maken hebben.

Herkent u de man op de foto’s? Neem dan contact op met de politie via via 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

9 reacties

 1. Ed

  Top, die camera’s in de binnenstad. Maar hoe komt het toch (ik zie dat ook dikwijls op tv) dat de beelden zo verrekte onduidelijk zijn.

 2. RB

  niet te doen mensen herkennen op dit soort foto’s …. er hangt voor een godsvermogen aan camera’s overal en dan krijgen we dit soort beelden, kan dat niet iets beter?

 3. fFred

  Waar !!!! staat dat het politie camera’s zijn ?? Die beelden zijn over het algemeen haarscherp. Dit lijkt meer op zo’n zwartemarkt camera van drie tientjes.,

  1. RB

   Wie !!!! heeft het over politie camera’s dan ?? De enige commentaren die ik heb langs zien komen gaan over de belabberde kwaliteit van de foto’s.,

 4. fFred

  De eerste foto , lijkt mij in de Koningstraat genomen. Ik zie het pand van de ijssalon van Laan. Dan is het denk ik de camera van de coffeeshop .

 5. dirk

  gaat weer lekker in de koningstraat,en nu dus breewaterstraat,inderdaad de camera beelden zijn erg onduidelijk,geen getuige,vaag singalement,en al zal die gasten gepakt worden taakstraf en mag weer zn gang gaan

  1. fFred

   Het is al een “”oude”” zaak Dirk . Dit rotgeintje is al meer dan een maand geleden gebeurd.

Reageren is niet meer mogelijk.