DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Zondag weer Oranjemarkt in de binnenstad

Den Helder – De binnenstad houdt komende zondag 29 april, tijdens de reguliere koopzondag op de laatste zondag van de maand, weer de jaarlijkse Oranjemarkt. Oranje versierde kramen vullen de binnenstad met markthandelaren en winkeliers. Ook voor de amateurverkopers is voldoende plek.

In de Spoorstraat wordt de kinderrommelmarkt gehouden, waarvoor kinderen tot en met 15 jaar zich kunnen opgeven. Dat kan via info@hobdenhelder.nl. Zij krijgen dan een gereserveerde plaats. De kinderen mogen niet voor 10.00 uur komen.

Voor 16 jaar en ouder is er plek op de kofferbakmarkt in het Stadspark. Hiervoor geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt en reserveren is niet mogelijk. VOL = VOL. Deelname aan beide markten is gratis.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: