Bewoners houden ALV aan boord van Bonaire

0

Den Helder – Bewonersvereniging Nieuwediep (BVN) houdt vanavond om 19.30 uur haar jaarlijkse algemene Ledenvergadering op het Schip Zijner Majesteit Bonaire op de Oude Rijkswerf. Aansluitend geeft Ben Mooiman van de Bonaire om 20.15 uur een presentatie over de restauratie van het Schip.

De BVN maakt dit jaar de keuze om haar ALV op een andere locatie te organiseren met als doel meer leden te stimuleren aanwezig te zijn. Juist nu De Bonaire van tuigage is voorzien is het de moeite waard om op het Schip te vergaderen.

De Bewoners Nieuwediep wil informatie verschaffen over de activiteiten die zij het achterliggende jaar heeft ondernomen en over haar intensieve samenwerking met de Woonbond en de verhuurder Woontij. De bewonersvereniging behartigt al jarenlang de belangen van haar ongeveer 600 leden. Dit zijn huurders van wooncoöperatie ‘Woontij’ in Den Helder en Julianadorp. Aan het einde van de bijeenkomst staat het een ieder vrij vragen te stellen zowel aan het bestuur van de BVN als aan de Directie van Woontij.