DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Alkmaarders winnen Helders vuurtorentoernooi

Den Helder – Het op 5 mei gehouden Vuurtorentoernooi van jeu de boulesvereniging Entre Nous is gewonnen door De Alkmaarders Ben van Assema en Els Hummel. Dit team won alle vijf partijen.

Onder werkelijk prima weersomstandigheden werd om 11.00 uur begonnen aan het toernooi en dertig teams hadden zich aangemeld. De teams kwamen uit heel Noord- en Zuid-Holland, waaronder spelers die nationaal hoog spelen. Eerst werden twee voorronden gespeeld, waarna de teams in een A en B poule verder speelden.

In het hoofdtoernooi bleek team Assema/Hummel uit Alkmaar de sterkste, met vijf gewonnen partijen en een saldo van +34. De tweede plaats ging naar het team Oostindiër/Kuipers uit Schagen en de derde plaats was voor Erik v/d Sluis met Eugene Farez uit Zuid-Scharwoude.

De winst in de B poule ging naar het Entre Nous team Chris Agelink met An de Haas, tweede werd ook een Entre Nous team: Leo de Haas met Jan Borst en de derde plaats ging naar het team uit Wieringerwaard, bestaande uit Adriaan Oostiendiër en Elly Bakker.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: