Avondvierdaagse Julianadorp dinsdag afgelast!

7

Julianadorp – Vanwege de slechte weersvoorspelling gaat de wandelvierdaagse vanavond, dinsdag 29 mei niet door. Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt.

“We hebben contact gehad met het KNMI en de buien ontwikkelen zich nog steeds. Zeker tussen zes en acht uur kan het zomaar losbarsten. Omdat er hagel in de buien kan zitten en er veel regen kan vallen, willen we dit risico niet lopen. We vinden het heel jammer, maar veiligheid voor alles.”

De dag wordt niet ingehaald, zo laat de organisatie weten. Dat betekent dat op donderdag gewoon, zoals gepland, de intocht wordt gelopen.

7 REACTIES

 1. Kan me niet herinneren dat er in het (verre) verleden de A4D werd afgelast vanwege de slechtweer voorspelling.
  Maar met die overgewaaide Amerikaanse claims,dan moet je als organisatie wel.

  • Ik zag een reactie staan en wist al meteen dat het een negatieve zou zijn. Wees blij dat er op voorhand actie is ondernomen. Maar vroeger was natuurlijk alles beter….

   • Dan heb je me verkeerd begrepen. De organisatie zit tegenwoordig aan handen en voeten gebonden door al die claims als het uit de hand zou lopen.

 2. Het lijkt erop (buienradar) dat het hier pas rond 19.45/19.50 gaat “losbarsten”. Toch goed en moedig besluit van de organisatie.

 3. Goede en moedige beslissing. Ik moet zeggen de helikopters van Den Helder staan paraat. Ik hoor ze namelijk al 2 uur. Hoop bijna dat het een noodsituatie is of een luchtshow. Dat zou e.e.a. verklaren… Wat een herrie. En ik overdrijf niet. Is al 2 uur gaande

 4. George, het is in Den helder wel een keer afgelast, ook opeen Dinsdag toevallig, Ik zou net vertrekken met mijn vriendin,maar we mochten niet meer weg.

Comments are closed.