Berget Lewis te gast bij Soul of Harmony van Winnubst

0

Den Helder – Muziekvereniging Winnubst treedt zaterdag 26 mei, als vanouds, op in theater De Kampanje. Na 117 jaar swingt de oudste muziekvereniging van Den Helder nog steeds en dat is te horen ook deze avond.

Luister en geniet van het harmonieorkest en het KHO (klein harmonieorkest). Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Bert Willemsen. Ook dit jaar heeft Bert weer een subliem programma samengesteld, waarbij het publiek optimaal kan genieten van al het moois dat de orkestleden ten gehore brengen.

De gastartieste van het harmonieorkest is niemand minder dan Berget Lewis. De muzikaliteit van de orkestleden en de krachtige stem van Berget zorgen voor een mooie aanvulling op elkaar. Lewis is één van de dames van Ladies of Soul, deed mee aan het tv-programma de X factor in het Verenigd Koninkrijk en speelde de rol van Effie White in de musical Dreamgirls.

Gastartiesten
Uiteraard heeft het KHO haar eigen gastartiesten, zelfs vier zangeressen! Karen Klopstra en Marit Tesselaar hebben al diverse malen hun mooie stem laten horen tijdens optredens met het orkest op het KIM, tijdens SAIL en de MINI-Passion. Tijdens laatstgenoemd optreden werden de leden van het KHO ook bijgestaan door Kaylee Gielen en Tohar Wijnalda. De zangeressen en het orkest zullen een aantal nummers gezamenlijk ten gehore brengen.

Het belooft wederom een avondvullend programma te worden, een muzikale reis via de Alpen naar het warme Cuba. Naar de vroege jaren ’20 van Amerika en weer terug naar het heden. En met de loterij, waarvoor in de pauze lootjes gekocht kunnen worden, maakt iedereen kans op de fantastische hoofdprijs. Kaarten kosten 19 euro euro per stuk, vrienden van Winnubst betalen vijf euro minder (met een maximum van twee kaarten). Kaarten voor het balkon kunnen besteld worden aan de kassa van de schouwburg of via hun website.

In de zaal zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, deze kunnen besteld worden via www.winnubst-muziek.nl/kaartverkoop Het concert vangt aan om 20.15 uur, kaarten kunnen op de avond zelf ook aan de deur worden gekocht, mits niet uitverkocht.