Bijzondere strandjutters gezocht

1

Den Helder – Van 16 tot en met 31 mei gaat de Expeditie Juttersgeluk alle Noordzeestranden schoonmaken samen met mensen voor wie een gewone baan niet zo gewoon is en jij kan daarbij helpen! Op donderdag 24 mei komen ze langs in Den Helder.

Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen belangstellenden dan gratis deelnemen aan de etappe. Ontvangst met koffie en taart bij strandslag Duinoord. Juttersgeluk legt uit hoe je afval op het strand herkent en hoe je het veilig opraapt. Daarna start de etappe van ongeveer een uur: een ware ontdekkingstocht. Het afval wordt door de jutters meegenomen zodat er een schoon strand achterblijft.

Meld je individueel of met je groep aan via http://www.juttersgeluk.nl/direct-aanmelden/. Expeditie Juttersgeluk is speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder goed meekomen in de maatschappij. Bijvoorbeeld als je van een WLZ of WMO voorziening gebruikmaakt of onder de participatiewet valt. Ook vrijwilligers, mantelzorgers, begeleiders en zorgverleners, zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden! Deelname is gratis, maar je moet zelf voor vervoer naar het startpunt van de etappe zorgen. Geef je snel op want vol is vol!

Expeditie Juttersgeluk is een initiatief van Stichting Juttersgeluk in samenwerking met KIMO Nederland/België.

1 REACTIE

  1. Wat een nuttig en leuk idee, maar hard werken hoeft gelukkig niet want de stranden liggen er momenteel vrij schoon bij. Wel vind je er teer, groot en kleinen stukken.

Comments are closed.