Brand in bedrijfsbus en schuur (update)

0

Den Helder – Een bedrijfsbus die geparkeerd stond in de Amerstraat is afgelopen nacht uitgebrand. Buurtbewoners ontdekten de brand en belden de brandweer.

Toen de brandweer arriveerde stond het voertuig al helemaal in brand. Deze stond geparkeerd aan de achterkant van het bedrijf. De politie doet zondagochtend bij daglicht onderzoek naar de brand en hoe die ontstaan is. Getuigen van deze vermoedelijke brandstichting kunnen zich melden via tel.nr. 0900-8844.

Een getuige verklaarde wakker te zijn geworden van getoeter. Toen zij ging kijken, zag zij eerst een grijze afvalcontainer in een steeg tussen woningen in brand staan. Een stukje verderop zag zij vervolgens ook de brandende bus.

Schuur
Eerder in de nacht kwam de brandweer in actie voor een brandje in een schuur bij een woning aan de Brakkeveldweg. Die melding kwam rond kwart over twee.

Foto’s: Inter Visual Studio / GLOCALmedia