Brand in bovenwoning Slingerbeekstraat

2

Den Helder – In de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks drie uur ontstond er brand in een bovenwoning aan de Slingerbeekstraat in Den Helder. Twee bewoners moesten per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

De nog onduidelijke oorzaak is onderwerp van onderzoek door de brandweer. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet duidelijk. Het betrof volgens de Veiligheidsregio een kleine brand. Drie personen zijn uit de woning gehaald, waarvan er twee ter controle zijn meegenomen door de ambulance voor het inademen van rook.

Info en foto’s: Inter Visual Studio / GLOCALmedia

2 REACTIES

  1. Wauw… Den helder actueel maakt het hier wel heel bond door zelf een spectaculair artikel te plaatsen over een frituurpan die vlam vatte (hoezo geen oorzaak duidelijk?) En 2 personen naar het ziekenhuis, de ambulance was uit voorzorg gekomen maar heeft niemand mee genomen. Geen dingen bij verzinnen om je verhaal spannend te maken, zou jullie sieren.

    • U heeft meer dan gelijk met het laatste, zijn we ook niet van normaal gesproken. 112-nieuws (dit soort berichten) worden door ons afgenomen (we betalen ervoor) bij een extern bedrijf, zoals gemeld onderaan elk bericht. We vertrouwen dus op hun info, aangezien we er zelf niet bij waren.

Comments are closed.