Denk mee over de toekomst van Julianadorp

0

Den Helder – Een prettig leven in Julianadorp in 2040. Dat is het thema van vier sessies waarin dorpers hardop meedenken over de toekomst van het stadsdeel. De denktank J150 leidt de bijeenkomsten waarvoor 150 belangstellenden worden gevraagd. Wat is er al goed en wat wil je graag nog verbeteren?

Hoe houden we rekening met ontwikkelingen die op ons af komen? Dat zijn de kernvragen. Onderwerpen als bereikbaarheid, Loopuytpark, evenementen, groen, veiligheid, duurzaamheid en infrastructuur komen aan bod. Doel is om samen met inwoners, ondernemers, alle andere geïnteresseerden en de gemeente een toekomstvisie op te stellen. Aldus de gemeente in een oproep tot meedenken.

Er is een viertal sessies gepland. De eerste is woensdag 16 mei van 19:00 tot 22:00 uur in restaurant Juliana’s, Ooghduyne. Daarna volgen er nog drie sessies in de maanden juni, juli en september.

Aanmelden vooraf is nodig omdat er slechts 150 plaatsen beschikbaar zijn. Geef je zo snel mogelijk op en uiterlijk tot 15 mei, via emailadres i.zwier@denhelder.nl. Vragen? Bel 0223-678846.