DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Duits goud voor Denise Blankenzee

Julianadorp – Afgelopen week hebben de 17-jarige Denise Blankenzee en haar tweeling zus Daphne Blankenzee, uitkomend voor BVJ Julianadorp, meegedaan aan de Duitse A jeugdkampioenschappen. Naast dat Daphne en Denise in Nederland hun wedstrijden spelen, waren ze afgelopen jaar ook in de Duitse competitie actief voor het team Tus-Haren, waardoor ze mee mochten doen aan de landelijke A jeugd kampioenschappen.

In vijf toernooidagen behaalde Denise vijf medailles en Daphne haar eerste internationale medaille. De zussen behaalde met hun teamgenoten Anique van Ewijk en Lena Aden brons in het team event. Naast het brons werden er door Denise zilver gehaald in het Single event en het Dubbel event samen met Anique van Ewijk. In het all-events klassement (alle onderdelen bij elkaar geteld en daar dan de beste van) werd door Denise een gouden medaille gewonnen .

Op de laatste dag van dit event stond de Masters op het programma. In de Masters klasse speelden de beste twaalf dames in rechtstreekse wedstrijden tegen elkaar, om uiteindelijk in de finale uit te kunnen komen. In deze Masters klasse wist Denise ook het goud binnen te halen en werd ze gehuldigd als internationaal Masters kampioen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.