DWOZ met 7 miljoen en 7Skoop, KiKa, katten en de finissage

5

Den Helder – De Week op Zaterdag neemt deze week live een kijkje bij de mountainbikewedstrijden op DOK en bij de raskattenshow van Faunaland XL. In de studio gesprekken over de haven, Zevenskoop, “Een daggie Nieuwediep” en de nieuwe serie “Muzikanten voor KiKa”.

Toby Kok komt langs om namens Zevenskoop terug te blikken op 2017, naar aanleiding van het deze week gepubliceerde jaarverslag. Akkie Hartman vertelt over het komende muzikale seizoen op het Breewaterplein, waarbij elke zaterdag geld wordt opgehaald voor de Stichting Kinderen Kankervrij.

Wethouder Edwin Krijns licht toe waarom het echt nodig is om, om te beginnen, 7 miljoen extra uit te trekken voor Port of Den Helder. En met Theo Kruize en Jeffrey Bakker een gesprek over hun muzikale ode aan Den Helder, de nieuwe lokale meezinger “Een daggie Nieuwediep”. Tot slot ook nog een gesprek met Mees Joachim over zijn finissage bij Komst. Verslaggever Gerard bezoekt Dok en Faunaland, de dag- en weekfeitjes komen weer voorbij en qua muziek een kleine ode aan Harry en Meghan.

Luister mee
De Week op Zaterdag is een actualiteitenprogramma van de LOS in samenwerking met Den Helder Actueel. Live te beluisteren tussen 10.00 en 12.00 uur via 105.6Mhz, losdenhelder.nl, TuneIn, de LOS App op Android of IOS en via de digitale aanbieders als Ziggo, KPN en Tele2.

5 REACTIES

  1. Mister mislukte Kooyhaven komt uitleg geven over de 7 miljoen voor het debacle ‘Port of Den Helder’.
    Vergeet niet een taart mee te nemen koekenbakker ! 😀

  2. Niet dat er iets aan mijn reactie mankeert hoor Robo, maar ik vraag mij af waarom sinds gister, reacties op uw site niet meer kunnen worden bijgewerkt of teruggetrokken zoals voorheen binnen – wat was het – 4 minuten ? 🙁

Comments are closed.