DHA-A leader
DHA-A leader

Eerste Huppeltjesmarkt in de Marsdiepstraat

Den Helder – Ondernemersvereniging Marsdiep organiseert op 23 mei de eerste Marsdiepstraat Huppeltjesmarkt. Dit evenement wordt een feest voor groot en klein, jong en oud. Met in de Marsdiepstraat een markt en op het Marsdiepplein een rommelmarkt en in totaal wel acht springkussens.

Voor de kinderen is er een ballonnenartiest, een popcorn- en suikerspinkraam en de kinderen kunnen geschminkt worden. Manege Noot komt met twee paarden waarop gereden kan worden en het evenement wordt muzikaal opgeluisterd door eenmansfanfare Meneer Fanfare.

Het feest begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur en er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Bel voor meer inlichtingen over het evenement en de markt met 06-46343925 en voor informatie over de rommelmarkt met 06-46303177.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: