Getuigen van beroving op strand gezocht

6

Den Helder – De politie is op zoek naar naar getuigen van een incident dat maandagavond zou hebben plaatsgevonden bij strandslag Duinoord, op het strand. Rond 22.00 uur is er een conflict geweest tussen een aantal jongemannen, waarbij meerdere klappen zijn uitgedeeld.

Omdat nog niet duidelijk is wat zich precies heeft afgespeeld, is de politie op zoek naar mensen die tussen 21.30 uur en 22.30 uur op de bovengenoemde locatie iets gezien hebben van dit conflict. Heeft u iets gezien en dit nog niet gemeld of heeft u andere informatie over dit incident? Bel dan met 0900-8844 onder vermelding van referentienummer 2018084478.

6 REACTIES

 1. Als Scholte nog in het postkantoor had gezeten hadden deze jongemannen daar wel hun maandag avond gesleten, het is dus wéér de schuld van Schuiling……

   • Henk zelf haal je overal Scholte bij en loop je continue Schuiling af te branden, ga ik een keertje met de gemiddelde azijnzeiker hier mee is het weer niet goed…….

 2. RB, ben je Koen Schuiling in eigen persoon? Of een direct vriendje…
  .
  Je probeert steeds de anonieme brief, met mogelijke strafbare feiten over Schuiling te bagatelliseren. Je opmerking richting Scholte slaat nergens op… Je criminaliseerd
  .
  Er moet een onderzoek komen naar Schuiling… Niets meer Niets minder

 3. Stelletje F******, dit gaat over een strandincident en niet over Scholte of Schuiling, wel on-topic blijven.

Comments are closed.