Gezellige drukte op eerste Huppeltjesmarkt

0

Den Helder – De woensdagmarkt aan de Marsdiepstraat werd deze woensdag de Huppeltjesmarkt. Een stralend zonnetje, gezellig druk en heel veel te doen voor de kinderen. Zo waren er springkussens, ballonartiest clown Dombo, popcorn, suikerspinnen, schminken en rijden op een paard van manege Noot.

De winkeliers en basisschool de Trimaran deden vrolijk mee met kraampjes en zo ontstond er met de vaste marktkramen een gezellige markt. Café Bom Dia zorgde voor een lekker bakkie bij het terras. De eenmansband Meneer Fanfare luisterde het geheel op met vrolijke muziek, die hij begeleide met trom en sax.

Huppeltjesmarkt
De vele springkussens verspreid over het winkelgebied zorgden voor de vrolijke naam Huppeltjesmarkt. En eerlijk is eerlijk, we hebben heel wat kinderen van het ene naar het andere springkussen zien huppelen. Zowel de ondernemers en bezoekers lieten weten dat het gezellig was en zeker voor herhaling vatbaar is.