Gratis concert Dick Raat in het Timorpark

0

Den Helder – Dick Raat treedt zondag 3 juni op in het Timorpark. Het is de eerste uit een reeks van drie gratis concerten in het park, die worden aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse Serviceclubs en Theater de Kampanje.

Een mooie droom… dat had zanger/gitarist Dick Raat. Naast zijn optredens tijdens feestelijke gelegenheden wilde Dick ook heel graag mooie luisterliedjes laten horen en met anderen delen. Het liefste in een intieme setting van kleine theatertjes. Liedjes die hem raken en die samen bij elkaar een mooi en boeiend verhaal vertellen. Hij trok de stoute schoenen aan en verwezenlijkte deze droom, een concert in de kleinkunst-sfeer. Zijn eerste concerttour (“Alles Puur”) werd met supermooie recensies en reacties beloond. Dat smaakte naar meer. Na een flinke voorbereiding was het dan zover… het tweede theaterconcert van Dick Raat : “Flink Zijn”.

Dick zal op zondag 3 juni een aangepaste versie vertolken van zijn theaterconcert “Flink Zijn”. Een theaterconcert waarbij Dick met zijn mooie stem prachtige Nederlandstalige liedjes zingt van o.a. Boudewijn de Groot, Robert Long, Claudia de Breij, Guus Meeuwis en andere bekende artiesten. U zult er vast en zeker een aantal herkennen, maar Dick hoopt u toch ook nog een beetje te verrassen.

Het concert begint om 14.30 uur.