DHA-A leader
DHA-A leader

Grote brand in woning Van Galenstraat

Den Helder – In een woning aan de Van Galenstraat is woensdagochtend vroeg brand uitgebroken. De Veiligheidsregio sprak al snel van een grote brand, maar inmiddels is door de brandweer al wel het sein brand meester gegeven. De brand werd rond 03.00 uur ontdekt.

Het betrof een brand die was ontstaan in het dak van de woning. Alle aanwezige personen konden op tijd het pand verlaten. Volgens de Veiligheidsregio werd de woning gerenoveerd. De brand veroorzaakte schade aan de bovenzijde van de woning. Bewoners van enkele naastgelegen woningen werden uit voorzorg tijdelijk opgevangen bij buurtbewoners.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook: