Internationale jeugdspelers weer een weekend te gast bij FC Den Helder

0

Den Helder – In het weekend van 2 en 3 juni 2018 wordt voor de 16e keer het internationale voetbaltoernooi voor spelers tot 13 jaar gespeeld op de Streepjesberg, de thuishaven van FC Den Helder. Net als voorgaande jaren heeft de organisatie voor dit tweedaags evenement weer een sterk deelnemersveld uit binnen- en buitenland kunnen samenstellen. Naast teams uit Duitsland, België, Engeland en Nederland neemt er ook een team deel uit Litouwen.

De deelnemende teams voor de 16e editie zijn naast FC Den Helder ook West Bromwich Albion, OSC Bremerhaven, KSV Temse, SM Tauras, AFC, vv Spijkenisse, Alphense Boys, SC Cambuur, Fortuna Sittard, SV Bedum, GVAV Rapiditas, BFC Bussum, JVOZ, FC Dordrecht en Kolping Boys. Het deelnemers worden op vrijdag 1 juni op het complex verwacht en alle deelnemers overnachten in de legertenten, die rond het hoofdveld staan opgesteld. Op zaterdagochtend wordt het toernooi om 09.00 uur geopend met een parade en het spelen van de volksliederen, gevolgd door onderlinge wedstrijden van de kabouters van FC Den Helder.

Ieder team speelt acht wedstrijden en het toernooi wordt zondag 3 juni om 15.00 uur afgesloten met een heuse finale. De organisatie verwacht weer een spannende strijd om de Albert Heijn Den Helder cup en is dan ook zeer benieuwd wie de wisselbeker dit jaar mee naar huis mag nemen.