Jongeren beroofd op het strand

3

Den Helder – Er is inmiddels wat meer duidelijk over de beroving op het strand, afgelopen maandag rond 22.00 uur. De politie is een onderzoek gestart naar de beroving van de groep jongeren.

Een groep van vijf jongeren zat bij strandslag Duinoord toen er opeens een andere groep jongeren van ongeveer 8 man op hen af kwamen lopen. Snel werd duidelijk dat deze groep ruzie wilde en ze begonnen te duwen. Dit ging van kwaad tot erger. Twee 19-jarige mannen uit Den Helder werden geslagen en geschopt. Een van de twee slachtoffers is daarnaast beroofd van persoonlijke eigendommen.

Het is onbekend waar de daders naar toe zijn gegaan na de mishandeling. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. De daders zijn vermoedelijk tussen de 14 en 20 jaar. Weet u iets, laat het dan weten en bel met 0900-8844.

3 REACTIES

    • PVV Er AD? Wil je daarom zo graag de etnische afkomst weten , om daar je gifpijlen op te richten? Tekenend voor je mentaliteit als mens !.

Comments are closed.