Kaartverkoop RTL7 Sterrenteam van start

0

Den Helder – De kaartverkoop voor de wedstrijd die HCSC deze zomer speelt tegen het RTL7 Sterrenteam is gestart. In het Sterrenteam maken bekende Nederlanders als John Williams, Jody Bernal, Andy van der Meijde en Bas Muijs hun opwachting.

De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 30 juni om 14:30 uur op Sportpark de Dogger en wordt georganiseerd door PaVo Events, het bedrijf van Patrick Vogelzang. Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te verkrijgen bij de winkel van Bruna in de Keizerstraat, aan de bar van voetbalclub HCSC of via de de Facebookpagina van PaVo Events.

Bijna een jaar later, op zaterdag 29 juni 2019, speelt MSV Zeemacht om 14:30 uur tegen FC de Rebellen, met daarin spelers als Glenn Helder, Marcel Meeuwis, Wim Kieft en Roy Makaay. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Roelof Luinge en wordt gespeeld op sportpark De Schooten. Dit duel stond eerder gepland voor 16 juni, maar moest door omstandigheden worden verschoven.