Kampanje wil na zilver nu ook goud

8

Den Helder – Theater de Kampanje won vorig jaar zilver in de verkiezing van het Meest Gastvrije Theater van Nederland. Dit jaar gaat de Helderse schouwburg voor goud.

Het Land van ANWB organiseert dit jaar voor de derde keer de verkiezing voor het meest gastvrije theater. Via de Kampioen, anwb.nl, social media en de nieuwsbrief van het ‘Land van ANWB’, vraagt de ANWB theaterliefhebbers te stemmen. Leden beoordelen de theaters op aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het pand, het prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort en het zicht op het podium.

In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Van de vier gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel Meest gastvrije theater van Nederland. De Kampanje valt in de categorie ‘middelgrote gemeente (50.000 tot 100.000 inwoners)’. Je stem geldt Vraag je vrienden, kennissen, buren, collega’s om ook te stemmen via http://www.anwb.nl/theaterverkiezing en help de Kampanje mee deze titel te verdienen! Tot en met 15 juli a.s. kun je stemmen. De uitslag wordt dinsdag 2 oktober bekendgemaakt.

8 REACTIES

  • Er is nog een object behalve de Kampanje wat ons GOUD gaat kosten beste Jantje 123, n.l plm 21 miljoen de komende jaren.
   Lees het maar in de Helderse courant van vandaag.

 1. En nog steeds kan dit college de cijfers rond de verhuizing van de schouwburg maar niet vinden…… Zeestad geeft hen geen toestemming ze te zien, zegt het college. Wel een schitterend theaterspel. Binnenkort uitspraak rechter.

  • henkie , henkie, en wat gaan jullie dan doen. nog meer zeuren op dit medium.

  • De Kop van Noord-Holland dient samen te gaan. Niet meer toeristisch of maritiem of agrarisch met elkaar strijden. Niet concurreren maar samenwerken: dat zou cool zijn. Het Venetië van Noord-west Nederland. Een kleinere optie (lees boot) na 21.00 uur richting Texel of terug zou geweldig zijn. Weet je hoeveel opties je allemaal hebt als toerist; onafhankelijk van weersomstandigheden en boottijden. (en als RS (ja ik ga het toch even zeggen) een mooi ander plekje weet te vinden in dit Venetië van de Noord-west Nederland) misschien komt hij terug. Er is voldoende inspiratie. En Hollands Kroon… Ik hoef haar aantrekkelijkheid toch niet te vertellen?

 2. Ze willen “goud”. Als ze nu eerst eens gaan leren hoe ze hun inkomsten/uitgaven in orde krijgen zodat ze niet nog meer geld/lening van de gemeente Den Helder (belastinggeld opgebracht door de burgers) willen hebben om rond te kunnen komen?

 3. eerst die prys pakken,zal toch wel een subsidie bedrag aan vast zitten
  scheeld weer

Comments are closed.