Komst op zoek naar artiesten

0

Den Helder – Voor de aankomende expositie bij galerie Komst worden veel artiesten gezocht. “Een expositie wordt vaak gemaakt door 1 of 2 artiesten, maar we willen dit nu graag anders aanpakken voor de aankomende expositie op 9 juni. Er is plek voor ongeveer 60 werken, dus wie als eerste aanmeldt krijgt een grotere kans om ook te mogen exposeren.”

Wat voor kunst zoekt Komst? Alles! Sculpturen, schilderijen, schetsen, foto’s, et cetera. “Alles mag en alles kan, maar het formaat kan niet groter zijn dan 80 bij 60 cm. Alle thema’s mogen, maar we gaan ook een sectie maken over feminisme, dus hierbij aansluiten is een optie.”

Komst vraagt geen commissie, dus eventuele opbrengsten van verkopen zijn voor de kunstenaar zelf. Wel wordt een kleine bijdrage van 2,5 euro per ingebracht werk gevraagd, om zo de opening feestelijk te kunnen doen met hapjes en drankjes. Dus, kunstenaars aller landen, oud, jong, groot, lang, beginnende artiest of al jaren bezig? Wees van harte welkom en breng de werken langs! Dat kan van 30 mei tot en met 7 juni. “De opening vieren wij met zijn allen, feestelijk op 9 juni 2018 om 16:00 uur. De expositie is daarna te zien tot en met 21 juli 2018.”

Galerie komst is gelegen aan Jutterspleintje 2a en geopend elke woensdag tot en met vrijdag van 12:00 tot en met 17:30 uur Meer info via komst.eu@outlook.com.