Leerlingen geven ROC Kop van Noord-Holland voldoende

0

Den Helder – Eens in de twee jaar onderzoekt de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB), met de JOB-monitor wat mbo-leerlingen vinden van hun onderwijs. De resultaten van deze enquête in 2018 laten zien dat het ROC Kop van Noord-Holland zich wederom heeft verbeterd ten opzichte van de vorige meting in 2016. In het overzicht van gemiddelden staan alleen voldoendes. Het gemiddelde opleidingscijfer is een 7,1 en het rapportcijfer voor de school is gestegen naar een 6,5.

Er zijn geen onvoldoendes. De oranje cijfers zijn voldoende, maar liggen nog onder het ambitieniveau van het ROC Kop van Noord-Holland: een 7 of hoger. Aad de Wit, voorzitter college van bestuur ROC Kop van Noord-Holland is blij met de uitkomsten van de enquête: “De uitslag bevestigt de goede ontwikkeling van onze school; het ROC Kop van Noord Holland staat er goed voor.”