Maak kennis met bowlen

0

Julianadorp – Bowlen, dé activiteit bij uitstek voor een avondje uit. Strike! De spanning, gezelligheid en het groepsgevoel maken een avondje bowlen tot een succes. Altijd al eens willen ervaren hoe het er aan toe gaat bij een bowlingwedstrijd? Op zaterdag 2 juni organiseren Noordzee bowling en Bowlingvereniging Julianadorp een 9-pin toernooi waar iedereen, jong of oud, aan mee kan doen.

De bowlingbaan is de perfecte plek om je ongestoord uit te sloven. Grote hilariteit als de bal weer in de goot belandt… Het simpele van bowling is het doel van het spel. De uitvoering kan echter wat moeilijker zijn! Spanning, enthousiasme en gezelligheid voeren de boventoon tijdens het 9-pin toernooi. Het gooien van een strike is deze avond makkelijker gemaakt. Bij dit toernooi telt 9 omver gegooide pins in de eerste worp al als een strike. De 10epin, nodig voor een officiële strike, wordt cadeau gegeven. Iedereen kan deze avond hoog scoren. Zelf een 300 game is makkelijker haalbaar.

Het toernooi staat voor iedereen open die het leuk vindt om eens te proeven aan bowlen in wedstrijdvorm. Spanning en gezelligheid zijn ook tijdens het toernooi de succesfactoren. De climax van het toernooi is de finale aan het eind van de avond. Hoeveel finalisten er zijn hangt af van het aantal deelnemers. Iedere finalist gaat met een prijs naar huis.

Doe mee!
Enthousiast geworden om mee te doen? Ga voor meer informatie en om in te schrijven naar www.bvdorp.nl en klik op 9-pintoernooi. Tijdens deze dag is er een loterij. De opbrengst van de loten verkoop is bestemd voor Denise Blankenzee en Yorick van Deutekom. Beide spelers nemen deel aan het WK jeugd bowlen komende zomer in Detroit en moeten dit volledig zelf bekostigen.