Nu al melden voor Lintjesregen 2019

4

Den Helder – De jaarlijkse lintjesregen is nog maar net voorbij, maar de aanvragen voor een Koninklijke Onderscheiding in 2019 moeten binnenkort alweer binnen zijn bij de gemeente. Dus wie iemand op het oog heeft die een lintje verdient, moet zich spoedig melden.

De procedure om iemand voor te dragen kent namelijk heel wat spelregels en neemt aardig wat tijd in beslag. Dus kent u iemand die zich al jarenlang vrijwillig inzet voor allerlei doelen? Iemand die zich met hart en ziel inzet voor de medemens, zonder eigenbelang en vaak in alle bescheidenheid? Kijk dan eens op https://www.denhelder.nl/actueel/nieuws/wie-verdient-een-lintje-in-2019.

Wie weet mag diegene zich dan volgend jaar Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen!

4 REACTIES

  1. Kan de gemeenteraad garanderen dat Burgemeester Koen Schuiling dan vertrokken is…. (uiteraard na een grondig onderzoek van zijn gedragingen)
    .
    Er zijn 2 mensen die zeker een lintje verdienen, na hun jarenlange inzet bij diverse verenigingen en stichtingen. Alleen zullen zij nooit dat lintje accepteren als Burgemeester Koen Schuiling de lintjes uitdeelt…

  2. Ik dacht nog ik ga Kees Turhout voordragen, maar die heeft hem al…..

  3. De bescheiden lintjes voor degenen die ze echt verdienen worden ontluisterd doordat er binnen de koninklijke familie met de allerhoogste onderscheidingen wordt gesmeten alsof het pepernoten waren.

  4. Beperk me tot de uitreiking voor de dierenvriendenprijs in oktober (Werelddierendag). Overigens mogen we ons gelukkig prijzen dat ook veel inwoners van Den Helder door hun tomeloze inzet voor de medemens deze onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Wie die uitreikt mag hierbij niet ter discussie staan en vind de opmerking van ‘als het maar niet door de huidig burgemeester gebeurd’ een heel flauwe opmerking, Het gaat uiteindelijk om de persoon die het verdiend.

Comments are closed.