DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Ook deze zomer muziek voor KiKa op Breewaterplein

Den Helder – Komende zaterdag begint de zomerreeks van Muzikanten voor Kika weer. Elke zaterdag zetten de (lokale en regionale) muzikanten zich weer belangeloos in voor het goede doel. Dat doen ze met gratis toegankelijke optredens op het Breewaterplein. De totaalopbrengst gaat naar KiKa, Kinderen Kankervrij.

De organisatie is dit jaar in handen van Akkie Hartman, die het heeft overgenomen van John Diependaal. Op zaterdag 19 mei is er een optreden van 2Beat, de week erna betreedt New Born het podium. Op 2 juni slaat Muzikanten voor KiKa een dagje over, omdat het dan Dag van de Muziek is in de Helderse binnenstad.

De optredens beginnen elke zaterdag om 13.00 uur.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: