DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Open podium in openluchttheater

Den Helder – Bij de start van het openluchttheaterseizoen treden maar liefst vijf verschillende acts op tijdens het open podium op zondag 27 mei in openluchttheater De Helderse Vallei. Vanaf 13.00 uur laten diverse talenten uit de regio hun repertoire horen aan het publiek gedurende ongeveer een half uur. Het wordt een gemêleerde voorstelling met optredens van diverse enthousiaste muzikanten, singersongwriters, zangers en zangeressen.

De middag start met het Jazzcombo van Triade, bestaande uit een basgitarist, elektrische gitarist, pianist, saxofonist, drummer en een zangeres. Na dit optreden volgt Tomas Kos, die Nederlandstalige liederen zal zingen. Vervolgens treedt Blitzz op met liedjes van de jaren 50 tot nu. Daarna volgt de Paul Carrack Tribute Band, die bestaat uit zeven leden die elkaar gevonden hebben in het repertoire van Paul Carrack en graag hun kunsten aan het publiek willen laten horen.

Singersongwriter en dichtster Renate Spierdijk uit Heerhugowaard betreedt na deze band het podium, waarna de middag afgesloten wordt door een extra optreden van Blitzz. Het hele programma, inclusief tijden, van het open podium is te vinden op https://www.deheldersevallei.nl/nl/informatie/openluchttheater.html.

Deze voorstelling wordt gratis aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder en de Helderse Serviceclubs. Openluchttheater De Helderse Vallei is te vinden aan De Helderse Vallei te Den Helder bij de Donkere Duinen. Volg de Helderse buitenpodia ook via Facebook: https://www.facebook.com/openluchtvoorstellingendenhelder/

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: