Pinksterexpositie Noorder Kunstkring

0

Den Helder – De leden van de Noorderkunstkring houden 20 en 21 mei hun Pinksterexpositie in het eigen atelier aan de Pasteurstraat 147A, naast de dierenarts. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om te komen kijken. Zij krijgen een mooie indruk van wat de leden van deze levendige vereniging voor amateurkunstenaars presteren.

Er is weer divers werk te zien vanuit de verschillende disciplines, zoals experimenteel, realistisch werk en dat in de technieken acryl, pastel, tekenen, droge naaldets, linosnede, speksteen en zijdeschilderwerk. Speciaal is het raku gestookt keramiek te bewonderen.

Verder is er in de ruime en gezellige kantine gelegenheid om bij te praten en iets te nuttigen. De koffie staat klaar. De expositie is beide pinksterdagen gratis te bezichtigen van 14.00 uur tot 17.00 uur. Meer info op wp.noorderkunstkring.nl.