Politie zoekt derde verdachte zware mishandeling

1

Den Helder – De recherche heeft op dinsdag 22 mei 2018 twee mannen van 20 en 21 jaar uit Den Helder en Grootebroek aangehouden, op verdenking van zware mishandeling van een inwoner uit Den Helder. Er is echter nog een derde verdachte die nog niet is gevonden.

In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 maart raakte een 27-jarige man uit Den Helder ernstig gewond bij een mishandeling op de Breewaterstraat. Het slachtoffer was met een vriend uit geweest toen hij rond 04.00 uur op straat mishandeld werd door meerdere mannen. De 27-jarige man werd de volgende avond in het ziekenhuis wakker en bleek onder andere een gebroken jukbeen, een gebroken kaak en een deuk in zijn schedel te hebben opgelopen.

In het onderzoek van de recherche zijn afgelopen week een 20-jarige en een 21-jarige verdachte aangehouden. De 21-jarige man uit Grootebroek is heengezonden, maar blijft wel verdachte. De 20-jarige verdachte uit Den Helder is inmiddels voorgeleid voor de rechter-commissaris en in bewaring gesteld. Op 6 juni beslist de rechter over de voortzetting van zijn voorlopige hechtenis.

Derde verdachte
De recherche zet het onderzoek voort en is nog steeds op zoek naar een derde verdachte. Een foto van deze verdachte is gepubliceerd op de website https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2018/april/04-zware-mishandeling.html

Herkent u de man op de foto’s? Neem dan contact op met de politie via dit tipformulier of via 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

1 REACTIE

Comments are closed.