Provinciale ondernemersprijs voor KeyKeg uit Den Helder

0

Den Helder – Theater De Philharmonie in Haarlem was woensdagavond gevuld met deelnemers en belangstellenden voor alweer de 12e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. Tijdens deze feestelijke avond werden Koninklijke Vezet (Grootbedrijf), KeyKeg | Lightweight Containers uit Den Helder (MKB Midden) en Drukkerij Proja (MKB Klein) verkozen tot winnaars. Daarnaast werd Fort Resort Beemster beloond met de welverdiende Publieksprijs.

Op het podium van de finaleavond beland je als onderneming niet zomaar. In de afgelopen maanden streden honderden bedrijven om de inmiddels felbegeerde titel. De dertig finalisten lieten zich op de verkiezingsavond van hun allerbeste kant zien. Hierna was het aan de jury om per categorie een winnaar te kiezen. Voor deze editie ontving de organisatie een recordaantal aanmeldingen. “Hieruit blijkt wel hoe zeer de verkiezing leeft in Noord Holland”, aldus Renilt Suijkerbuijk, voorzitter van de stuurgroep OVNH.

De deelnemers worden door de jury beoordeeld op alle facetten van het ondernemerschap. Echt onderscheidend zijn, dat is waar het om gaat bij de OVNH. Daarmee tonen deze ondernemingen aan de drijvende kracht te zijn van de economie in Noord-Holland. De Philharmonie in Haarlem zat woensdagavond vol met deelnemers en belangstellenden. Presentator Rens de Jong begeleide de avond, de finalisten moesten deze editie voor het eerst een “pitch” op het podium geven waarna de jury tot haar eindoordeel kwam. Daarnaast werd de avond muzikaal omlijst door zangeres Kimberly Maasdamme en was er een spectaculair optreden van illusionist Victor Mids.

Winnaars
Bij Koninklijke Vezet staat alles in het teken om met smaakvolle maaltijden en producten van vers gesneden groente en fruit het mensen makkelijker te maken om gezonder te leven. Cruciaal daarbij is om te blijven innoveren in bestaande en nieuwe producten, goede samenwerking met klant, telers en partners in de regio. KeyKeg | Lightweight Containers is een familiebedrijf met een innovatieve ondernemerscultuur. Ze ontwerpen, ontwikkelen en produceren lichtgewicht, eenmalige fusten voor de drankenindustrie. De KeyKeg en de UniKeg zijn revolutionaire verpakkingen van de allerhoogste kwaliteit en worden wereldwijd gebruikt.

Drukkerij Proja uit Alkmaar is hét adres voor het complete traject van conceptontwikkeling en creatief design tot offset én digitaal drukken, afwerking en voorraadbeheer. Grafische professionals die blijven innoveren. Publieksprijswinnaar Fort Resort Beemster is een eco chique spa & wellness resort, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Het is een zeer innovatief bedrijf en heeft duurzaamheid en MVO hoog in het vaandel.