Sing In in de Nieuwe Kerk

0

Den Helder – In de Nieuwe Kerk aan de Weststraat vindt vrijdagavond een Sing In plaats met als thema “Jesus Inside!”. Welk geloof iemand ook heeft, iedereen is welkom. “Het is een mooi en bijzonder thema voor 25 mei. Wij zien er onwijs naar uit om samen als eenheid in Jezus een te gekke tijd te mogen hebben, waar de kerkmuren en verschillen geen rol zullen hebben. Alleen de liefde van Jezus voor ons”, zo laat de organisatie weten.

Er is een 15-koppige band die bestaat uit muzikanten uit zeven verschillende kerken uit Den Helder en omgeving. Ze zingen nummers van Kari Jobe, Opwekking, Insalvation, Jesus Culture, Mozaiek, Chris Tomlin, Brain Doerksen, Crowder, Sela en anderen.

De avond begint om 20:00 uur, deur open om 19:30 uur. Er is koffie en thee vooraf, na afloop tijd voor een goed gesprek.