Sponsorloop voor de Dierenambulance

0

Den Helder – Speciaal voor de dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon wordt zondag 16 september de eerste editie van de Bonkte Hongd Loop plaats gaan vinden. Dit is een grootschalige sponsorloop. De KDA (kleine dierenambulance) is aan vervanging toe en daar hoopt de organisatie achter deze loop een deel aan te kunnen bijdragen.

Deelnemers (maximaal 250) kunnen zich opgeven en geld inzamelen via supp.to/dierenambulance en sponsoren kunnen via die pagina aan de deelnemers doneren. Deelnemers kunnen zich opgeven om 5,5 kilometer te wandelen of hardlopen en met of zonder hond. Halverwege het parkoers wordt een drinkplek voor de honden ingericht. Als de deelnemer meer dan 100 euro inzamelt, ontvangt deze een sjaaltje voor de hond met de tekst: “Ik Ben Een Super Hongd!” Ook krijgt elke deelnemer een goodiebag, waar verschillende bedrijven gratis proefpakketjes, koekjes en folders voor leveren, en een mooi vaantje.

Op het terrein is een markt waar verschillende lokale ondernemers hun diergerelateerde, spulletjes verkopen en uitleg geven. Aan een kraampje zijn geen kosten verbonden, mits degene zelf voor een kraam/tafel zorgt.