Sport en spel tijdens Pinksterkamp SV Noordkop Atletiek

0

Den Helder – Zon, sportiviteit en gezelligheid waren ingrediënten voor een geslaagd kampeerweekend voor de jeugd van SV Noordkop Atletiek. Zoals elk jaar werd het atletiekcomplex aan de Ruyghweg in het pinksterweekend omgetoverd tot kampeerterrein. 36 pupillen en junioren in de leeftijd van 10 tot 15 jaar genoten van een programma vol sport en spel.

Onder leiding van een groep enthousiaste trainers en vrijwilligers van de vereniging namen de atleten deel aan diverse activiteiten. Zo werden er verschillende sport-en-spelactiviteiten georganiseerd, gingen de kinderen eropuit naar de bioscoop en het zwembad en namen ze het ’s avonds tegen elkaar op in een potje lasergame.

Ook was er weer de jaarlijkse loterij, mogelijk gemaakt door Intersport de Graaf, waarbij er voor iedereen een prijs was. Vomar Voordeelmarkt heeft de atleten voorzien van heerlijke gezonde tussendoortjes. Al met al was het een zonnig, sportief, maar bovenal gezellig pinksterkamp!