Teams Entre Nous in de prijzen

0

Den Helder – Jeu de Boulesvereniging Entre Nous deed dit weekeinde met twee teams mee in de districtscompetitie triplette NoordWest van de NJBB Nederlands Jeu de boules Bond. De competitie werd over drie dagen gespeeld.

Gestart werd in Haarlem, de tweede speeldag was in Wieringerwaard en de afsluitende dag 27 mei in Heerhugowaard bij Ca Roule. Op de laatste dag waren nog vier teams in de race voor ereplaatsen, waaronder twee teams van Entre Nous.

Het eerste team (John/Stefan Boekel met Guus Hulsman) pakten de derde plaats, zij wonnen drie van de laatste vier partijen. Het tweede team (Jan/Alonzo Karsten met Jan Wallet) legde beslag op de tweede plaats, zij wonnen hun laatste vier partijen. Deze resultaten waren genoeg voor de ereplaatsen.

In de doublette competitie eindigde het Team Henk Loonstra met Antoinet Snijders keurig in de middenmoot.