10 jaar DHA: wie wil er naar Sterren van Holland?

0

Den Helder – De lokale nieuwssite Den Helder Actueel bestaat dit jaar alweer 10 jaar! En daarom geven we gedurende het jaar af en toe iets weg. Geen reis naar Australië of een nieuwe auto, maar gewoon iets leuks of lekkers, van klein tot wat groter.

Af en toe geven we een cadeautje weg en daar hoeft u bijna niets voor te doen. U hoeft ons niet te liken, geen berichten te delen, niet hardop te roepen hoe geweldig we wel niet zijn. Wie kans wil maken op iets leuks of lekkers volgt gewoon de site (al dan niet via de social media) en reageert als het zover is.

Dit keer geven we weg: vier kaarten voor het Sterren van Holland Festival op het Arena Park Amsterdam, op zondag 12 augustus 2018, van 13.00 tot 22.00 uur. Het is een sta-evenement en de toegang is voor 18 jaar en ouder. Op het terrein zijn kluisjes aanwezig. DHA geeft aan 1 persoon vier kaarten (twv 118 euro) weg, zodat je gezellig met wat vrienden heen kunt. Dit betreft slechts de toegang tot het festival, vervoer moet u zelf regelen.

Doe mee
Hebben? Stuur dan een mailtje naar info@denhelderactueel.nl met als onderwerp ’10 jaar DHA’ en vergeet uiteraard niet uw naam en adres in te vullen en gebruik een werkend mailadres, anders wordt het lastig contact op te nemen als u wint. Insturen kan tot en met dinsdag 19 juni, op woensdag 20 juni maken we de winnaar bekend.