DHA-A leader
DHA-A leader

Auto slaat over de kop in Boterzwin

Julianadorp – De bestuurder van een personenauto verloor maandagochtend op de Boterzwin in Julianadorp de macht over het stuur. Het voertuig sloeg over de kop en eindigde op het trottoir. De man is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Naar de oorzaak van het ongeval wordt nog gezocht. Naar alle waarschijnlijkheid is het gaspedaal ingetrapt in plaats van de rem. De senior bestuurder was net vertrokken bij zijn woning. De auto zal worden afgevoerd door een berger.

Info en fotografie: Inter Visual Studio/GLOCALmedia

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. RB

    dat moet toch met een behoorlijke vaart gebeurt zijn, je krijgt zo’n auto niet zomaar op z’n kop

Reageren is niet meer mogelijk.