Bank in brand in avonturenpark Julianadorp

4

Julianadorp – Onbekenden hebben woensdagavond brand gesticht in speel- en avonturenpark Julianadorp. Even voor 21.00 uur werd de brand ontdekt door voorbijgangers, buurtbewoners roken al brandlucht, maar dachten in eerste instantie aan een barbecue.

Ter plaatse bleek een bankje bij het voetbalveld in brand te staan. Er kwamen behoorlijke vlammen af en de rookontwikkeling was groot. De brand trok al snel aardig wat kijkers. Rond 21.10 uur arriveerde de brandweer en werd het vuur geblust.


4 REACTIES

 1. Onbegrijpelijk dat het speelpark ’s avonds gewoon openbaar terrein is, hek dicht, geen toegang, en surveilleren. Hangjongeren geven vaak overlast daar.

  • het probleem is niet de openbaarheid van het terrein, het grootste probleem is de pleinvrees van de handhavers, ik heb laatst maar eens opsporing verzocht gekeken om te zien hoe een politie uniform er ook al weer uitzag, heb ze de laatste jaren namelijk niet meer in het echt op straat gezien……

 2. Of het nu wel of niet openbaar is Henk
  Je laat de boel heel….en blijft met je poten van andermans spullen af.
  idioten. Hoop dat ze gepakt worden en een flinke straf krijgen.
  Bah

 3. Over een paar weken, loopt de jeugd weer te zeiken , er is niets voor ons !. Typisch voorbeeld , dat als er wat voor dat hangtuig wordt aangelegd, dat het met dezelfde rotvaart weer wordt vernield.

Comments are closed.