Beheer strandhuisjes Julianadorp naar Roompot

4

Julianadorp – Roompot Vakanties heeft het beheer van negentig strandhuisjes in Julianadorp over genomen van Landal GreenParks. Vanaf 2021 komt daar ook de verhuur bij. Met deze overname wordt Roompot de grootste strandhuizenspecialist, met in totaal meer dan 500 bedden met uitzicht op zee.

De vrijstaande, direct op het strand gelegen huisjes met een oppervlakte van 45 vierkante meter zijn particulier bezit en blijven dat ook. Het beheer en de verhuur van de huisjes is ondergebracht in een vennootschap waarvan Roompot Vakanties met directe ingang de grootste aandeelhouder is. De woningen met twee slaapkamers en uitzicht op zee zullen vanaf januari 2021 volledig onder de Roompot-vlag vallen. Het beheer van de woningen is reeds overgenomen door Roompot Vakanties.

Roompot-CEO Jurgen van Cutsem is erg blij met de toevoeging van de huisjes aan het aanbod. “Wakker worden met uitzicht op de golven, ’s ochtends direct vanuit de woonkamer het nog lege strand oplopen en na het diner met een glas wijn vanaf je eigen veranda genieten van de meest schitterende zonsondergangen boven zee. Dat is voor veel mensen het ultieme vakantiegevoel en dat willen wij onze klanten zo veel mogelijk bieden. Dankzij de toevoeging van deze schitterende accommodaties in Julianadorp komen we tegemoet aan deze wensen.”

4 REACTIES

  1. Ik liep afgelopen weekend langs het strand en kwam ook bij deze strandhuisjes langs. Wat geweldig en wat een mogelijkheden bieden deze knusse strandhuisjes. Ik dacht aan overspannen, overwerkte mensen, toeristen die nooit de zee zien , eigenlijk een ieder die een tijdje of een tijd op het strand en bij zee wil zijn kunnen dat nu. Want strand en zee werken rustgevend en wie weet ook genezend voor mensen. En dan avonds knus iets koken op zo’n campinggasstel. Ik vind het geweldig en Noord Holland heeft zoveel strand dat dit geen inbreuk maakt op het strand en zee leven.Wist u dat als even gaat pootjebaden in zee dat negatieve ionen worden omgezet in positieve ionen ? Dat doet onze Noordzee even…..voor de mensen.

  2. Grappig, voorheen boekte ik via Landal een leuke vakantie, wat tot op heden ook bijna altijd ook zo het geval was. Maar op mijn geplande locatie voor dit jaar hadden ze niks wat mij aansprak, dus bij Roompot gekeken en toevallig een leuke aanbieding geboekt, mij benieuwen. Ze hebben Hoogenboom ook over genomen, en daar ben ik een keer geweest en dat was slecht bevallen, die hadden ook een paar parken in Julianadorp, wat dus nu Roompot geworden is, en hopelijk beter. Wel goed voor de wielerploeg, misschien doen ze nog eens mee met de Tour de Lasalle.

Comments are closed.