Blije gezichten bij finale Rabobank Clubkas Campagne

0

Den Helder – Meer dan 40 verenigingen waren zaterdagmiddag aanwezig bij de feestelijke finalemiddag in de Keykegzaal van De Kampanje. Rabobank Kop van Noord-Holland verdeelt 200.000 euro over de deelnemende clubs vanuit het gehele werkgebied. De clubs uit Den Helder kregen daar als eerste een gedeelte van.

De leden van Rabobank Kop van Noord-Holland hebben massaal gestemd: 6.636 leden hebben hun stemmen verdeeld over hun favoriete clubs! Dit komt neer op 33.171 stemmen totaal. Op basis van dit aantal stemmen zijn er drie grote winnaars naar voren gekomen: Bijenhouders vereniging Noord-Holland Noord werd beloond met € 1.464,76, Dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon ging met € 3.257,36 naar huis en de grote winnaar, het Hospice Den Helder, ontving een cheque van maar liefst € 3.306,10.

Naast de bekendmaking van de hoogte van de cheques beloonde Rabobank Kop van Noord-Holland ook de club die op de meest originele manier de Rabobank Clubkas Campagne onder de aandacht heeft gebracht met de originaliteitsprijs. Ted Freekstra van de ledenraad reikte die originaliteitsprijs uit aan Handbalvereniging JHC.