Denk opnieuw mee over de toekomst van Julianadorp

2

Den Helder – Hoe ziet prettig leven in Julianadorp er uit in 2040? Dat is wat de gemeente van haar inwoners wil weten. Na een eerste bijeenkomst rond dit onderwerp volgt nu een tweede, en wederom is iedereen welkom om mee te praten.

Tijdens de tweede bijeenkomst, woensdag 13 juni, worden diverse thema’s verder uitgediept. Het gaat om de thema’s die in de vorige bijeenkomst (16 mei) naar voren zijn gekomen. Dit keer neemt een aantal experts met een korte presentatie de deelnemers mee in de mogelijkheden, onmogelijkheden en ontwikkelingen die op ons af komen. De thema’s zijn onder meer water & klimaat, gezondheid & samenleven en identiteit & cultuur (historie).

Deze tweede bijeenkomst is in gebouw ’t Tij op het terrein van Noorderhaven (Eikenhout 324D) en begint om 19.00 uur. Wie komt is tot uiterlijk 22.00 uur in touw. Wel graag vooraf even aanmelden, omdat er slechts 150 plaatsen beschikbaar zijn. Geef u zo snel mogelijk op, Dit kan uiterlijk tot 12 juni, via emailadres i.zwier@denhelder.nl. Vragen? Bel dan naar 0223-678846.

Ook inwoners van Julianadorp die niet bij de eerste bijeenkomst van 16 mei aanwezig waren, zijn van harte welkom om op 13 juni mee te doen. Het uiteindelijke doel is om samen met inwoners, ondernemers, alle andere geïnteresseerden en de gemeente Den Helder een visie op te stellen voor de toekomst van Julianadorp.

2 REACTIES

  1. kom maar op Henk, je kunt weer lekker los gaan en klagen over de gemeente / inspraak…..

  2. Waarschijnlijk gewoon weer schijnvertoningen, op initiatief van vooral VVD en CDA door de gemeente georganiseerd, zoals de afgelopen jaren vaker werd gedaan.
    Je moet natuurlijk over enige intelligentie beschikken om dat te kunnen zien. 😉

Comments are closed.