Het zigeunermeisje in het Openluchttheater

0

Den Helder – Theatergroep Het Kleine Theater komt op zondag 24 juni naar Openluchttheater De Helderse Vallei met hun voorstelling “Het Zigeunermeisje”, een vrolijke, muzikale voorstelling vol oud-Hollandse liedjes en vreemde figuren.

Er zat een klein Zigeunermeisje huilend op een steen, helemaal alleen, al honderden jaren. Ze heeft er genoeg van! Ze houdt helemaal niet van huilen. Waarom zit ze nou toch ook in zo’n verdrietig liedje? Zat ze maar in een vrolijker liedje! Ze heeft haar wens nog maar net uitgesproken of er verschijnt een personage uit een ander liedje, en daarna nog één, en nog één… tot er ineens een prins voor haar neus staat. Uiteindelijk is ze alles behalve alleen.

De voorstelling begint om 13.00 uur en is een feest van herkenning voor iedereen van 2 tot 100 jaar. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op https://www.deheldersevallei.nl/nl/informatie/openluchttheater.html