Ilse Kootkar toch in de gemeenteraad

1

Den Helder – Jutter van het jaar Ilse Kootkar neemt toch zitting in de Helderse gemeenteraad. In eerste instantie wilden ze nog een jaar wachten, maar op die beslissing is ze nu teruggekomen. Nu Remco Duijnker wethouder wordt voor de Seniorenpartij komt er weer een plek vrij in de raad.

Door de eerdere beslissing van Kootkar zou Marinus Vermooten terugkeren in de raad, maar dat gaat nu dus niet door. “Ik heb op mijn werk goede afspraken kunnen maken, waardoor ik elke maandag en dinsdag vrij ben”, aldus Kootkar. “Dat maakt dat ik het dus alsnog prima kan combineren met het werk als raadslid”.

Kootkar wordt naar verwachting 9 juli als raadslid geïnstalleerd.

1 REACTIE

  1. Ilse fijn dat je het raadswerk nu kan combineren met je baan. Heel veel succes de komende periode. Met jouw parel in de politieke arena moet het ook met het dierenwelzijn goed komen. Blijf je in dit opzicht als commissielid waar mogelijk met informatie steunen. Een fijne kus, marinus.

Comments are closed.